Ontdek ons assortiment

Colombia — puur
Ganache van Colombia-origine.

Jamaica — puur
Ganache van Jamaica-origine.

Vietnam — puur
Ganache van Vietnam-origine.

Ecuador — puur
Ganache van Ecuador-origine.

Cuba — puur
Ganache van Cuba-origine.

Madagascar — puur
Ganache van Madagascar- origine.

Vanuatu — melk
Ganache van Vanuatu-origine.

Costa Rica — melk
Ganache van Costa Rica-origine.

Cannelle
Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Salin
Karamel met zeezout uit de Camargue.

Centho-Pure
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola
Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Cannelle
Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Centho-Pure
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola
Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Salin
Karamel met zeezout uit de Camargue.

Lavande
Ganache van Costa Rica- origine met lavendelinfuus. Laagje van mandarijn.

Fortunella
Ganache van Cuba-origine met verse munt. Laagje van calamansicitroen.

Orange
Ganache van Peru-origine met huisgemaakte appelsien- marmelade.

Peruma
Ganache van Peru-origine met verse rode peper. Laagje van mango.

Bergeron
Ganache van Guatemala-origine. Laagje van abrikoos.

Fico
Ganache van Panama-origine. Laagje van vijgenconfituur op een bodem van peperkoekpraliné.

Sakura
Ganache van Ecuador-origine met Japanse kersenbloesem. Laagje van kers.

Shoga
Ganache van Brazilië-origine. Dubbel gefermenteerd. Laagje van gember.

Summer
Ganache van Ghana-origine met verse rozemarijn. Laagje van framboos.

Ume
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van Japanse blauwe pruim op een bodem van Pecannoten-praliné.

Yuzu
Ganache van Colombia-origine. Laagje van Yuzu (Japanse citrusvrucht).

Avola
Huisgemaakte praliné van Piemonte-hazelnoten, Avola-aman-delen en Bronte-pistachenoten.

Vanille
Ganache van Venezuela met vanillemerg uit Tahiti.

Epicée
Karamel afgekruid met gember, mango en koriander.

Smokey
Karamel met gerookt Maldon-zeezout.

Duet
Karamel met zeezout uit de Camargue op een bodem van 100% Piemonte hazelnoten praliné.

Highland
Ganache van Papoea-origine met Bowmore single malt. Laagje van peer.

Centho-Milk
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Maccha
Ganache van Dominicaanse origine met Japanse groene thee. Zeste van appelsien.

Mûre
Ganache van Venezuela-origine. Laagje van wilde braambes.

Passion
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van passievrucht.

Mandorla
Huisgemaakte praliné van 100% Avola amandelen, met crêpe dentelle.

Speculoos
Hazelnootpraliné gemengd met amandelpraliné. Huisbereide speculooskruiden.

Café
Ganache van Ecuador-origine. Laagje van koffieganache van de Dominicaanse Republiek.

Calabria
Ganache van Peru-origine met bergamothoning. Laagje van zwarte bes.

Sadõ
Ganache van Venezuela-origine met Earl Grey-thee met koren- bloem. Toets van citroengras.

Violet
Ganache van Peru-origine met infuus van viooltjesthee. Laagje van framboos.

Salin
Karamel met zeezout uit de Camargue.
