Shop Kampenhout extra open op 16,23,24,30 en 31/12 van 10u-16u. Shop Duisburg extra open op 24 & 31/12 van 9u-17u. Beide gesloten op 25/12 & 26/12 en 1/01 & 2/01

Wereldse chocolade, lokaal gemaakt

Wereldse chocolade,

lokaal gemaakt

Toen Centho in 2002 de eerste chocolaatjes – toen nog gemaakt in de familiale kelder – over de toonbank liet gaan, liet niets uitschijnen dat je de pralines vandaag kan terugvinden op de hoofdkussen van The Ritz in Londen of op de paardenrenbaan van Ascot.

Doorheen de jaren ontwikkelde het kleine familiebedrijf zich tot een internationaal bekroonde chocolatier met meerdere vestigingen, een groot atelier en unieke pralines die niemand anders maakt.

De intense smaak
van origine­chocolade

Al onze producten en creaties worden bereid met hoogwaardige originechocolade. Deze chocolade is afkomstig van één type cacaoboon, met een kenmerkende smaak die wordt bepaald door de ondergrond, het klimaat en de omgeving waarin de cacaoboom groeit.

De intense smaak van originechocolade
Women selling chocolate

Gewaardeerd

tot in Japan

Onze pralines worden bereid met chocolade afkomstig van alle continenten, maar ze worden ook wereldwijd naar waarde geschat door liefhebbers.

Zo zijn onze creaties te vinden in 49 Japanse verkooppunten, waaronder Mitsukoshi, de oudste department store van het land.

Onze wereld­kampioen

Onze ‘Salin’ karamelpraline is het resultaat van jarenlang experimenteren en zoeken naar de ideale formule. Deze geblokte praline met een zoete karamelvulling is overtrokken met een ultrafijn laagje chocolade en afgewerkt met korreltjes zeezout.

Het goedbewaarde geheime recept van onze zoete vedette werd met een gouden medaille bekroond op de World Chocolate Awards.

Onze wereldkampioen

Meester-chocolatier

De pralines, chocoladecreaties en zoete lekkernijen van Centho worden bedacht en ambachtelijk gemaakt onder het oog van meester-chocolatier Geert Decoster. 

Het vak en de kunst leerde hij tijdens opleidingen aan de Elishoutschool in Brussel, de beroemde ‘Ecole de Bellouet’ in Frankrijk en aan de zijde van meester-chocolatier Jean-Pierre Richard. Ook in België blijft Geert zich voortdurend bijscholen, om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends.

Man in chocolate factory
Man in chocolate factory

Ontdek onze pralines
in een boetiek
dichtbij jou

4.9 sterren

4.7/5

Gebasseerd op 123 reviews

“Wat een heerlijke pralines. We komen steeds terug om onze vrienden te verrassen en te verwennen.”
Geirnaert Rudy
“Heerlijke chocolaatjes. De bekroonde gezouten karamel is een van mijn favorieten.”
Jane Ellaby
“Fantastisch gearomatiseerde chocolaatjes. Goed uitgebalanceerd en toch krachtig.”
Koen Renmans
“Heerlijke chocolaatjes. De bekroonde gezouten karamel is een van mijn favorieten.”
Jane Ellaby
“Wat een heerlijke pralines. We komen steeds terug om onze vrienden te verrassen en te verwennen.”
Geirnaert Rudy
“Fantastisch gearomatiseerde chocolaatjes. Goed uitgebalanceerd en toch krachtig.”
Koen Renmans
“Wat een heerlijke pralines. We komen steeds terug om onze vrienden te verrassen en te verwennen.”
Geirnaert Rudy
“Heerlijke chocolaatjes. De bekroonde gezouten karamel is een van mijn favorieten.”
Jane Ellaby
“Fantastisch gearomatiseerde chocolaatjes. Goed uitgebalanceerd en toch krachtig.”
Koen Renmans
“Heerlijke chocolaatjes. De bekroonde gezouten karamel is een van mijn favorieten.”
Jane Ellaby
“Wat een heerlijke pralines. We komen steeds terug om onze vrienden te verrassen en te verwennen.”
Geirnaert Rudy
“Fantastisch gearomatiseerde chocolaatjes. Goed uitgebalanceerd en toch krachtig.”
Koen Renmans

4.9 sterren

4.7/5

Gebasseerd op 123 reviews