De winkel in Kampenhout is op zaterdag gesloten.

Algemene voorwaarden

ARTIKEL 1: IDENTITEIT VAN CENTHO CHOCOLATES

De website, toegankelijke via het adres www.centho.be, hierna genoemd “Website”, uitgebaat door Centho Chocolates BVBA, met maatschappelijke zetel te Veeweidestraat 3, 3080 Duisburg-Tervuren. opgenomen in de KBO onder het nummer 0477.957.206.

Telefoonnummer: +32(0)2 767 07 74
e-mailadres: info@centho.be
Bankrekeningnummer: BE77734317300042

ARTIKEL 2: DEFINITIES

ARTIKEL 3: TOEPASSELIJKHEID

ARTIKEL 4: AANBIEDINGEN EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMSTEN

ARTIKEL 5: BESTELLING

Om online een Chocoladeproduct aan te kopen dient het Chocoladeproduct toegevoegd te worden aan het winkelmandje, waarna de contact- en facturatiegegevens van de Koper dienen te worden ingegeven. Hierna kan de Koper de wijze van levering kiezen en het adres: thuisadres, specifiek afleveradres, afhaalpunt (acces point),…Bij de laatste stap komt de Koper terecht op een overzichtspagina, waar de Algemene Voorwaarden aanvaard worden en de betaling bevestigd wordt door het indrukken van de bestelknop met als bijschrift “bestelling met betalingsverplichting” of een overeenkomstige formulering. Als deze stappen doorlopen zijn, is de aankoop definitief.

ARTIKEL 6: PRIJZEN

ARTIKEL 7: BETALING

ARTIKEL 8: LEVERING EN LEVERINGSTERMIJN

ARTIKEL 9: HERROEPINGSRECHT

Volgens de boek VI van het Wetboek Economisch Recht, geldt er geen herroepingsrecht voor voedingsmiddelen, bederfelijke waren en volgens specificaties van de Koper vervaardigde Chocoladeproducten. Elke aankoop is dus definitief en wordt door CENTHO CHOCOLATES niet teruggenomen.

ARTIKEL 10: EIGENDOMSVOORBEHOUD

ARTIKEL 11: BEPERKING AANSPRAKELIJKHEID

ARTIKEL 12: ONFORMITEIT EN GARANTIE

ARTIKEL 13: OVERMACHT

ARTIKEL 14: INTELLECTUELE EIGENDOM

ARTIKEL 15:  KLACHTENPROCEDURE

ARTIKEL 16: TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER

ARTIKEL 17: DIVERSE BEPALINGEN

Voor alle bijkomende inlichtingen of opmerkingen met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden kan u contact opnemen met CENTHO CHOCOLATES op volgend adres: Centho Chocolates BVBA met maatschappelijke zetel te Veeweidestraat 3, 3080 Duisburg-Tervuren per e-mail: info@centho.be of per telefoon: +32(0)2 767 07 74