Shop Kampenhout extra open op 16,23,24,30 en 31/12 van 10u-16u. Shop Duisburg extra open op 24 & 31/12 van 9u-17u. Beide gesloten op 25/12 & 26/12 en 1/01 & 2/01

Betere chocolade voor een betere wereld

Alle chocolade van Centho valt onder het label van Cacao-Trace. Op die manier engageren we ons om een product te maken dat een meerwaarde heeft voor de consument, voor de lokale cacaoboer én voor de planeet.

Cacao-Trace biedt ook een oplossing voor het wereldwijd tekort aan kwalitatieve cacao. Dankzij Cacao-Trace gaan boeren bewuster telen en plantages onderhouden, waardoor zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de oogst stijgt. Zowel het oogsten als de fermentatie wordt door professionals gecontroleerd.

Jouw garantie op eerlijke en duurzame chocolade

Cacao-Trace is een label dat duurzame en eerlijke chocolade garandeert, zowel voor de liefhebber als voor de cacaoboer. Concreet gaat er bij elke verkochte kilogram chocolade een deel van de opbrengst naar de lokale boer. Met Cacao-Trace garanderen wij dat de volledige oogst van de boeren wordt verwerkt.

De chocolade wordt gemaakt met de beste cacaobonen die volgens strikte regels worden gefermenteerd en gedroogd, in lokale centra dicht bij de boeren. Zo garanderen we altijd de allerbeste smaak voor de chocoladeliefhebbers én een hoger inkomen voor de boeren.

Verzeker jij mee een duurzame
toekomst voor chocolade?

Per doosje gekochte chocolade investeer jij mee in de toekomst van onze cacao-boeren. Dankzij Cacao-Trace investeren wij in opleidingen, betere infrastructuur, eerlijke prijzen, … in dorpen van lokale boeren waar daar een dringende nood aan is. Zo garanderen wij een toekomst voor kwalitatieve chocolade.

Help gemeenschappen
om zichzelf te helpen

Met de opbrengst worden de plaatselijke dorpen van onze producten voorzien van een school, een waterput etc. Zou zorgen we er samen voor dat ook zij een duurzame toekomst tegemoet gaan. Je zorgt mee voor een directe impact op de lokale gemeenschap van cacaoboeren!

Ontdek onze Cacao-Trace
origine bars

Madagascar (70%) – Sambirano Box
Madagascar (70%) – Sambirano

3.80

Chocolate store

We gaan er tussenuit voor onze jaarlijkse vakantie.

De winkels in Duisburg en Kampenhout zijn gesloten vanaf 07/07 tot en met 05/08. De winkel in Brussel blijft wél geopend!

We gaan er even tussenuit.

De winkels in Duisburg en Kampenhout zijn gesloten vanaf 07/07 tot en met 05/08.

De winkel in Brussel blijft wél geopend!