Shop Kampenhout extra open op 16,23,24,30 en 31/12 van 10u-16u. Shop Duisburg extra open op 24 & 31/12 van 9u-17u. Beide gesloten op 25/12 & 26/12 en 1/01 & 2/01

Smakelijke
geschenken voor professionele relaties

Op zoek naar een manier om uw klanten, collega’s, medewerkers of partners te bedanken? Met een chocoladegeschenk op maat, maakt u gegarandeerd een onvergetelijke indruk!

GEPERSONALISEERDE BEDRIJFSGESCHENKEN

Een simpel gebaar kan grote gevolgen hebben. Met het geven van een eenvoudig doosje chocolade creëer je duurzame relaties en een wederzijdse vertrouwensband.

Daarvoor zijn onze chocoladegeschenken ideaal! Heerlijke pralines, verpakt in een prachtig doosje dat u zelf kan ontwerpen. Bij elk doosje komt ook een mooi vijftalig boekje met de beschrijving van de pralines. 

De geschenkdoos wordt afgewerkt met een gepersonaliseerde inlegkaart voor een extra persoonlijke toets. 

Gepersonaliseerde bedrijfsgeschenken
Paasgeschenken

Paasgeschenken

Op zoek naar het perfecte Paasgeschenk voor uw medewerkers? Op basis van uw budget en voorkeur, stellen wij een heerlijk geschenk samen dat uw collega’s of klanten dankbaar zullen openen!

De Paaschocolade kan aan huis worden geleverd of afgehaald in een van onze verkooppunten. Vraag uw offerte aan met onderstaand formulier of bezoek ons in een van onze boetieks. 

Centho Kerstdozen

Tijdens de feestdagen (periode Kerstmis & Nieuwjaar) kan u uw collega’s of klanten verrassen met onze smakelijke kerstdozen:
  • De Christmas box (beschikbaar in 20 stuks).
  • De Starbox (beschikbaar in 32 stuks).
De doosjes kunnen worden gepersonaliseerd met een inlegkaart met een fijne kerstwens!

Deze klanten gingen u voor

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij bekijken uw verzoek en nemen spoedig contact met u op om de details van de bestelling, de betaling en de levering te bespreken. 

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij bekijken uw verzoek en nemen spoedig contact met u op om de details van de bestelling, de betaling en de levering te bespreken. 

Chocolate store

We gaan er tussenuit voor onze jaarlijkse vakantie.

De winkels in Duisburg en Kampenhout zijn gesloten vanaf 07/07 tot en met 05/08.

De winkel in Brussel blijft wél geopend!

We gaan er even tussenuit.

De winkels in Duisburg en Kampenhout zijn gesloten vanaf 30/01 tot en met 02/02.

De winkel in Brussel blijft wél geopend!