Shop Kampenhout extra open op 16,23,24,30 en 31/12 van 10u-16u. Shop Duisburg extra open op 24 & 31/12 van 9u-17u. Beide gesloten op 25/12 & 26/12 en 1/01 & 2/01

Bestel de gratis

pralines hier

Je kan de verjaardagspralines komen afhalen in de winkel! 

Ontvang 5 heerlijke
verjaardags­pralines

Verjaar jij binnenkort? Dan zetten we jou in de bloemetjes! Of ja, in de pralines eigenlijk. Vertel ons wanneer jij precies verjaart en wij leggen een doosje lekkers voor je klaar in de winkel! 

Let wel op: wanneer er een specifieke praline niet meer is, moeten we deze vervangen door een andere.

Colombia — puur

Ganache van Colombia-origine.

Jamaica — puur

Ganache van Jamaica-origine.

Vietnam — puur

Ganache van Vietnam-origine.

Ecuador — puur

Ganache van Ecuador-origine.

Cuba — puur

Ganache van Cuba-origine.

Madagascar — puur

Ganache van Madagascar- origine.

Vanuatu — melk

Ganache van Vanuatu-origine.

Costa Rica — melk

Ganache van Costa Rica-origine.

Cannelle

Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Salin

Karamel met zeezout uit de Camargue.

Centho-Pure

Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola

Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Cannelle

Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Centho-Pure

Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola

Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Salin

Karamel met zeezout uit de Camargue.

Lavande

Ganache van Costa Rica- origine met lavendelinfuus. Laagje van mandarijn.

Fortunella

Ganache van Cuba-origine met verse munt. Laagje van calamansicitroen.

Orange

Ganache van Peru-origine met huisgemaakte appelsien- marmelade.

Peruma

Ganache van Peru-origine met verse rode peper. Laagje van mango.

Bergeron

Ganache van Guatemala-origine. Laagje van abrikoos.

Fico

Ganache van Panama-origine. Laagje van vijgenconfituur op een bodem van peperkoekpraliné.

Sakura

Ganache van Ecuador-origine met Japanse kersenbloesem. Laagje van kers.

Shoga

Ganache van Brazilië-origine. Dubbel gefermenteerd. Laagje van gember.

Summer

Ganache van Ghana-origine met verse rozemarijn. Laagje van framboos.

Ume

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van Japanse blauwe pruim op een bodem van Pecannoten-praliné.

Yuzu

Ganache van Colombia-origine. Laagje van Yuzu (Japanse citrusvrucht).

Avola

Huisgemaakte praliné van Piemonte-hazelnoten, Avola-aman-delen en Bronte-pistachenoten.

Vanille

Ganache van Venezuela met vanillemerg uit Tahiti.

Epicée

Karamel afgekruid met gember, mango en koriander.

Smokey

Karamel met gerookt Maldon-zeezout.

Duet

Karamel met zeezout uit de Camargue op een bodem van 100% Piemonte hazelnoten praliné.

Highland

Ganache van Papoea-origine met Bowmore single malt. Laagje van peer.

Centho-Milk

Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Maccha

Ganache van Dominicaanse origine met Japanse groene thee. Zeste van appelsien.

Mûre

Ganache van Venezuela-origine. Laagje van wilde braambes.

Passion

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van passievrucht.

Mandorla

Huisgemaakte praliné van 100% Avola amandelen, met crêpe dentelle.

Speculoos

Hazelnootpraliné gemengd met amandelpraliné. Huisbereide speculooskruiden.

Café

Ganache van Ecuador-origine. Laagje van koffieganache van de Dominicaanse Republiek.

Calabria

Ganache van Peru-origine met bergamothoning. Laagje van zwarte bes.

Sadõ

Ganache van Venezuela-origine met Earl Grey-thee met koren- bloem. Toets van citroengras.

Violet

Ganache van Peru-origine met infuus van viooltjesthee. Laagje van framboos.

Salin

Karamel met zeezout uit de Camargue.

En nu…
aftellen maar!

Bedankt voor je aan vraag! Markeer je verjaardag dit jaar met gulden letters in je agenda, het is de dag waarop je de hemelse chocolade van Centho proeft!

Box of chocolates

En nu…
aftellen maar!

Bedankt voor je aanvraag! Markeer je verjaardag dit jaar met gulden letters in je agenda, het is de dag waarop je de hemelse chocolade van Centho proeft!