Bestel de gratis
pralines hier
Je kan de verjaardagspralines komen afhalen in de winkel!
Ontvang 5 heerlijke
verjaardagspralines
Verjaar jij binnenkort? Dan zetten we jou in de bloemetjes! Of ja, in de pralines eigenlijk. Vertel ons wanneer jij precies verjaart en wij leggen een doosje lekkers voor je klaar in de winkel!
Let wel op: wanneer er een specifieke praline niet meer is, moeten we deze vervangen door een andere.

Colombia — puur
Ganache van Colombia-origine.

Jamaica — puur
Ganache van Jamaica-origine.

Vietnam — puur
Ganache van Vietnam-origine.

Ecuador — puur
Ganache van Ecuador-origine.

Cuba — puur
Ganache van Cuba-origine.

Madagascar — puur
Ganache van Madagascar- origine.

Vanuatu — melk
Ganache van Vanuatu-origine.

Costa Rica — melk
Ganache van Costa Rica-origine.

Cannelle
Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Salin
Karamel met zeezout uit de Camargue.

Centho-Pure
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola
Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Cannelle
Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Centho-Pure
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola
Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Salin
Karamel met zeezout uit de Camargue.

Lavande
Ganache van Costa Rica- origine met lavendelinfuus. Laagje van mandarijn.

Fortunella
Ganache van Cuba-origine met verse munt. Laagje van calamansicitroen.

Orange
Ganache van Peru-origine met huisgemaakte appelsien- marmelade.

Peruma
Ganache van Peru-origine met verse rode peper. Laagje van mango.

Bergeron
Ganache van Guatemala-origine. Laagje van abrikoos.

Fico
Ganache van Panama-origine. Laagje van vijgenconfituur op een bodem van peperkoekpraliné.

Sakura
Ganache van Ecuador-origine met Japanse kersenbloesem. Laagje van kers.

Shoga
Ganache van Brazilië-origine. Dubbel gefermenteerd. Laagje van gember.

Summer
Ganache van Ghana-origine met verse rozemarijn. Laagje van framboos.

Ume
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van Japanse blauwe pruim op een bodem van Pecannoten-praliné.

Yuzu
Ganache van Colombia-origine. Laagje van Yuzu (Japanse citrusvrucht).

Avola
Huisgemaakte praliné van Piemonte-hazelnoten, Avola-aman-delen en Bronte-pistachenoten.

Vanille
Ganache van Venezuela met vanillemerg uit Tahiti.

Epicée
Karamel afgekruid met gember, mango en koriander.

Smokey
Karamel met gerookt Maldon-zeezout.

Duet
Karamel met zeezout uit de Camargue op een bodem van 100% Piemonte hazelnoten praliné.

Highland
Ganache van Papoea-origine met Bowmore single malt. Laagje van peer.

Centho-Milk
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Maccha
Ganache van Dominicaanse origine met Japanse groene thee. Zeste van appelsien.

Mûre
Ganache van Venezuela-origine. Laagje van wilde braambes.

Passion
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van passievrucht.

Mandorla
Huisgemaakte praliné van 100% Avola amandelen, met crêpe dentelle.

Speculoos
Hazelnootpraliné gemengd met amandelpraliné. Huisbereide speculooskruiden.

Café
Ganache van Ecuador-origine. Laagje van koffieganache van de Dominicaanse Republiek.

Calabria
Ganache van Peru-origine met bergamothoning. Laagje van zwarte bes.

Sadõ
Ganache van Venezuela-origine met Earl Grey-thee met koren- bloem. Toets van citroengras.

Violet
Ganache van Peru-origine met infuus van viooltjesthee. Laagje van framboos.
