Geef smaak aan de feestdagen met onze cadeauboxen

Fijne feestdagen
5/5

Centho Starbox

Een origineel cadeau voor de ster in je leven! Verras je geliefde, je moeder of je favoriete leerkracht met een heerlijke box ambachtelijke pralines.

Centho
Christmas box

Onze Centho X-Mas Box is een smakelijk cadeau in een feestelijke verpakking dat perfect onder de kerstboom past. Wonderlijke chocolade met een prachtige zilveren strik rond!

Centho
Champagne Box

Ontkurk het nieuwe jaar met onze Centho Champagne Box, een inventief cadeau voor knallende feestdagen!

“De chocolaatjes van Centho zijn gewoon de hemel in je mond. Verrassende en prachtige combinaties van topklasse chocolade­­variëteiten. Bekroonde Salin is mijn favoriet”

5/5
Annick M.

“Prachtige artisanale Belgische bonbons beschikbaar in een schijnbaar eindeloze verscheidenheid aan smaak keuzes. . . Wordt het beter dan dat? Ik denk het niet.”

5/5
Tiffany W.

“Een aanrader voor iedereen om de pralines en de puurheid van de chocolade In al zijn smaken te proeven, Een leuk en superlekker geschenkje voor elke gelegenheid en in een prachtig doosje.”

5/5
Loke Van Roy

Al onze chocolade
is fairtrade!

Centho werkt enkel met hoogwaardige originechocolade die het officiële Cacao-trace label krijgt. Wij kiezen voor duurzame cacao en streven naar betere chocolade die voor alle betrokken – van cacaoboer tot liefhebber – een meerwaarde biedt.

Onze chocolade wordt gemaakt met de beste cacaobonen die volgens strikte regels worden gefermenteerd en gedroogd, in lokale naoogstcentra dicht bij de boeren. Zo garanderen we de beste smaak én een eerlijk inkomen voor de producenten.

Schrijf een boodschap
naar je favoriete persoon

Geef een persoonlijke touch aan je geschenk met een gepersonaliseerd briefje voor de gelukkige ontvanger!

Waarom zou u kiezen
voor Centho Chocolates?

Family exchanging gifts
Box of chocolates

Toch liever een
Originebox?

Ook onze gewone Origineboxen zijn nog steeds beschikbaar. Ontdek het volledige assortiment en stel een box samen die past bij jouw voorkeuren.