Feestelijke pralines en truffels in een wondermooie cadeauverpakking

Fijne feestdagen
5/5
Fijne feestdagen

Feestelijke pralines en truffels
in een wondermooie
cadeauverpakking

5/5

Centho Starbox

Een origineel cadeau voor de ster in je leven! Verras je geliefde, je moeder of je favoriete leerkracht met een heerlijke box ambachtelijke pralines.

Centho
Christmas box

Onze Centho Christmas Box is een smakelijk cadeau in een feestelijke verpakking dat perfect onder de kerstboom past. Wonderlijke chocolade met een prachtige zilveren strik rond!

Centho
Champagne Box

Ontkurk het nieuwe jaar met onze Centho Champagne Box, een inventief cadeau voor knallende feestdagen!

“De chocolaatjes van Centho zijn gewoon de hemel in je mond. Verrassende en prachtige combinaties van topklasse chocolade­­variëteiten. Bekroonde Salin is mijn favoriet”

5/5
Annick M.

“Prachtige artisanale Belgische bonbons beschikbaar in een schijnbaar eindeloze verscheidenheid aan smaak keuzes. . . Wordt het beter dan dat? Ik denk het niet.”

5/5
Tiffany W.

“Een aanrader voor iedereen om de pralines en de puurheid van de chocolade In al zijn smaken te proeven, Een leuk en superlekker geschenkje voor elke gelegenheid en in een prachtig doosje.”

5/5
Loke Van Roy

Eerlijke producten gemaakt van duurzame chocolade

Centho werkt enkel met hoogwaardige originechocolade die het officiële Cacao-trace label krijgt. Wij kiezen voor duurzame cacao en streven naar betere chocolade die voor alle betrokken – van cacaoboer tot liefhebber – een meerwaarde biedt.

Onze chocolade wordt gemaakt met de beste cacaobonen die volgens strikte regels worden gefermenteerd en gedroogd, in lokale naoogstcentra dicht bij de boeren. Zo garanderen we de beste smaak én een eerlijk inkomen voor de producenten.

Een persoonlijke noot voor de gelukkige ontvanger

Geef een persoonlijke touch aan je geschenk met een fijne wens of een hartelijke bedanking op een mooi kaartje.

Met Centho is de keuze snel gemaakt

Family exchanging gifts

Liever een traditionele originebox?

Ook onze klassieke Origineboxen zijn nog steeds beschikbaar. Deze boxen kunnen, indien gewenst, feestelijk verpakt worden. Ontdek het volledige assortiment en kies een box die past bij jouw voorkeuren.